VIDEOPITCH LATEN MAKEN

 

Het vinden van een nieuwe baan is niet makkelijk tegenwoordig. Het begint met het zoeken naar de juiste vacature. Daarna komt natuurlijk het reageren op de vacature. Vandaag de dag ben je niet de enige die op die baan reageert. Veel mensen solliciteren. Iedereen bewandelt dezelfde weg door hun CV en motivatiebrief te sturen. In dat geval is het moeilijk om anders te zijn. Waarom zou een werkgever jou selecteren voor de volgende ronde? Wat onderscheid jou van de rest?

 

 “ Werkgevers vragen steeds vaker

om een video met je motivatie op te sturen”

 

Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker, videopitchen zijn populair! Op camera kun jij jezelf door middel van video presenteren laten zien wie je bent en waar je voor staat. Maak indruk op werkgevers en recruiters; maak het verschil en val op. Ook vragen werkgevers steeds vaker om een video met je motivatie aan te leveren bij je sollicitatie.

 

“Professionele begeleiding

door een videocoach”

 

Maar hoe moet je dat dan doen? En wat is een goede pitch? De kwaliteit van de video (beeld, geluid en uitstraling) is ontzettend belangrijk om je toekomstige werkgever te triggeren zodat jij wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een videopitch is een door jou gepresenteerde elevator pitch, vastgelegd in een video. Een elevator pitch is een korte presentatie van maximaal 60 seconden waarin je jezelf of je idee verkoopt. Elevator pitch staat voor liftpraatje. Als je bij een potentiele werkgever in de lift zou staan, wil je hem of haar snel je toegevoegde waarde duidelijk kunnen maken.

 

Filmiteiten helpt jou met het maken van een unieke video waar je mee opvalt bij sollicitaties. Niet saai in 1 houding met een witte muur achter je, maar in een of meerdere omgevingen welke jou passen. Ben je heftruckchauffeur? Dan filmen we je op de heftruck, dat spreekt toekomstige werkgevers aan. Of doe je vrijwilligerswerk? Dan gaan we daar ook een mooie opname van maken. We doen alles om jou zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

De videocoach helpt je met het schrijven van je pitch en samen bedenken we hoe en waar we de opnames gaan doen.

 

Jouw video's en gegevens worden in een beschermde omgeving opgeslagen. Alleen werkgevers en recruiters die de verborgen link van jou hebben ontvangen, kunnen jouw video pitch bekijken. Daarnaast kan je jouw videopitch natuurlijk ook gebruiken op je social media, zoals LinkedIn of Facebook. Zo wordt je zichtbaar voor je gehele netwerk en vergroot je je kans op een baan!

 

   

Wil je een videopitch laten maken?

Dat is leuk om te horen!  Laten we eens een aantal ideeën bespreken met een kop koffie, zonder verplichtingen.

 

Bel/app me op 06 - 383 849 44, stuur een mail naar pamela@filmiteiten.nl of klik hier.