BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

 

Je wilt een bedrijfsfilm laten maken. Een goed idee, want een bedrijfsfilm is de ultieme bedrijfspresentatie. Het visitekaartje wat niet verscheurd kan worden. Met een bedrijfsfilm speel je in op emotie. Mooie filmbeelden, goede muziek, dat roept gevoel op. Zo geef je lading aan je bedrijf. En ja, dat is hard nodig. Klanten oriënteren namelijk eerst online. Op de home pagina van jouw website zal je (potentiele) klant binnen een minuut een goed beeld hebben van je bedrijf, werkwijze en missie en visie. Zo trek je klanten naar je toe.

 

Wat wil je vertellen in een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een algemene term. Het wordt ook wel eens een corporate film of bedrijfspresentatie genoemd. In een paar minuten vertel je bijvoorbeeld wie je bent, wat je doet en waarom je bestaat. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kijker enthousiast wordt. En dat bereik je door een verhaal te vertellen. Hoe is het bedrijf ontstaan? Wat is het verhaal achter het product of dienst wat je aanbiedt? Waar wil je naartoe met het bedrijf?

 

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm? 

  •         Een bedrijfsfilm raakt je (potentiële) klant: met een bedrijfsfilm speel je in op emotie
  •         Een bedrijfsfilm trekt de aandacht
  •         Word beter vindbaar bij Google. Google is gek op online video en beloont dat ook.
  •         Een bedrijfsfilm gaat jaren mee!

  

Wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Dat is leuk om te horen! Filmiteiten levert kwaliteit voor scherpe prijzen, met oog voor de huisstijl. Die prijzen zijn niet uniform, want Filmiteiten wil iedereen een video op maat bieden. Laten we eens een aantal ideeën bespreken met een kop koffie, zonder verplichtingen.

 

Bel/app me op 06 - 383 849 44, stuur een mail naar pamela@filmiteiten.nl of klik hier.