ZAKELIJKE VLOG LATEN MAKEN

 

 

Vloggen is “HOT”. Elke minuut wordt er ergens in de wereld wel een vlog gemaakt. Sommige vlogs hebben als doel om de kijker een kijkje in zijn of haar leven te geven. Andere vlogs laten je zien wat de inhoud is van een bepaald product of hoe een product werkt.

 

Met andere woorden, vloggen is niet meer weg te denken. Op elke netwerkbijeenkomst komt het onderwerp vloggen wel ter sprake. Het is by far een waanzinnige manier om wat exposure te krijgen van een bedrijf of organisatie. Vaak wordt er dan met veel enthousiasme aan begonnen maar blijkt al snel dat het lastiger is dan je van te voren in gedachte had.

Filmen is één, maar dan komt er nog licht, geluid en montage bij om de hoek kijken. Want het er moet anno 2018 wel professioneel zijn. En het moet ook nog een leuk en verrassend verhaal worden. Het is je visitekaartje naar de buitenwereld en dat moet er gewoon goed uitzien. Daarnaast kost het bijzonder veel tijd en wil je jouw medewerkers hiermee opzadelen? En blijkt dat de vlog achteraf toch niet de schoonheidsprijs verdient, komt ie niet online en zonde van alle tijd.. Dat is natuurlijk ontzettend jammer want je wil een perfecte vlog laten maken waar het bedrijf en de boodschap goed in beeld worden gebracht. Filmiteiten helpt bedrijven en organisaties met het realiseren van je zakelijke vlog, zodat jij je kunt richten op de zaken waar jij goed in bent.

 

Wat wil je vertellen in een Vlog?

Wil je op een enthousiaste en makkelijke manier snel iets actueels aan je (potentiele) klanten vertellen? Een vlog is zeer geschikt om nieuwtjes mee te delen, producten aan te kondigen, of een evenement te verslaan, in een korte video van maximaal 1 minuut.

 

Wat zijn de voordelen van een Vlog?

  •   Snel en eenvoudig
  •   Vlog kan dezelfde dag online
  •   Lage drempel, geen ingewikkelde scripts maar gewoon je verhaal doen voor de camera
  •   Vloggen is populair!
  •   Betaalbaar

 

Wil je een zakelijke Vlog laten maken?

Dat is leuk om te horen! Filmiteiten levert kwaliteit voor scherpe prijzen, met oog voor de huisstijl. Die prijzen zijn niet uniform, want Filmiteiten wil iedereen een video op maat bieden. Laten we eens een aantal ideeën bespreken met een kop koffie, zonder verplichtingen.

 

Bel/app me op 06 - 383 849 44, stuur een mail naar pamela@filmiteiten.nl of klik hier.